Yeme içme üretimi yapan yerlerde personellerinizin üretim alanlarına giriş ve çıkışlarında el ve ayaklarını temizlemeden üretim tesislerine girmesine engelleyen profesyonel geçiş kontrol sistemleridir. Hijyen Turnike sistemleri temizliğin yanı sıra güvenliğinde en üst seviyeye çıkmasını sağlayan profesyonel geçiş kontrol sistemleridir.
HİJYEN TURNİKE SİSTEMLERİ NASIL ÇALIŞIR?
Hijyen Turnike Sistemi Üretim tesislerinin girişlerine kurulur, Hijyen Turnikelerimizin bütün parçaları temizliği ön planda tuttukları için 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmektedir, Üretim tesisine girmek isteyen Personel ellerini Hijyen Turnikesi üzerinde bulunan el dezekftanı haznesinin içine sokar, iki elini hijyen turnikesi algılar ve dezenfektan personelin ellerine püskürtülür ve personel ellerini temizledikten sonra hijyen turnikesi 1 sefere mahsus üretim alanına girmesine izin verir. Personel Üretim alanına geldiğinde sadece 1 elini dezenfektan kabinine sokarsa personelin üretim alanına girmesine izin vermez ve bu personel üretim alanına giremez, yani hijyen turnikesine personelin içeri girmesi engellenir. Çalışanlar İşyerlerinden içeriye ancak temiz olurlarsa girebiliyor. Yoksa Turnikeler açılmıyor ve içeriye giremiyor. Hijyen Turnikelerinden kimin saat kaçta geçtiğini öğrenmek isterseniz hijyen turnikelerine kart okuyucu, yüz tanıma cihazı ve el okuma cihazlarıda eklenerek giriş saatlerini bilgisayar programından kolay bir şekilde raporlayarak görebilirsiniz.
Tesise girecek olan personel ilk önce El Dezenfektan Geçiş Turnikesine gelir ellerini el dezenfektan haznesine sokar iki elini birlikte yıkadıktan sonra Hijyen Turnikesi bu personelin üretim alanına girmesini sağlar, daha sonra personel sensörlü muslukta elini yıkar ve 3. Aşamaya gelir bu alandada ellelerini sensörlü kurutma makinelerinde kurutarak ( bu alana sensörlü tek kullanımlık kağıt havlu verme makineside konulabilir. ) üretim tesisine girebilirler.
HİJYEN TURNİKELER NERELERDE KULLANILIR?
Gıda Üretimi Yapan Tesislerde
Et Üretimi Yapan Tesislerde
Süt Üretimi Yapılan Tesislerde
Ameliyathane Girişlerinde
Yemekhane Girişlerine
Restoranların Üretim Yapılan Mutfaklarında
Havuz Girişlerinde
HİJYEN TURNİKE TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Gövde 1.5 Mm Kalınlıkta, Genel Hatlarda 1.2 Mm, 1.5 Mm, 2 Mm VE 3 Mm Kalınlıklarda 304 Kalite Paslanmaz Çelik Satine Skoct Bright Sac Kullanılır
Paspas Havuzunda, Ayak Hijyeni İçin Kıvırcık Paspas Kullanılır.
Çift El İçin Sıck Marka Alman Malı Fotosel Sensör Kullanılır.